Informasjon Hurtigbåt

Rutetider i Mai 2023

Ingen ruter : 1 Mai , 17 og 18 Mai samt 29 Mai

Vi gjør oppmerksom på at vi kan ikke ta imot bestilling for turer etter 31 Mai 2023 da vår kontrakt for ruten går ut. Siste tur for oss blir Onsdag 31 Mai 2023 kl 1545 fra Evenes Flyplass.

Taxiturer er tilgjengelig hele uken , be om tilbud.

OBS RUTEENDRINGER FRA 26 AUGUST 2022 : https://www.evenestaxi.no/rutetider2022/

Honnørbillet kan bare gis til de som er over 67 år eller de som foreviser honnørkort, vi ber de aktuelle passasjerene om å vise dette uoppfordret.

Ekstraordinært diesel-tillegg på billettprisen.

Fra Mandag 21 Mars 2022 må vi dessverre innføre et ekstraordinært tillegg på billettprisen på NOK 50,- grunnet de ekstraordinære diesel-prisene, dette tillegget vil gjelde alle reisende. Vi håper diesel-prisene vil normalisere seg så snart som mulig slik at vi kan fjerne dette tillegget.

All transport er bestillingsturer og må bestilles før kl 17.00 på hverdager og senest dagen før avgang/ankomst, dette gjelder ikke Taxiturer. For reiser på Mandag må bestilling være kommet inn senest fredag kl. 17.00

Bestillingen må inneholde navn på den reisende ( minst en ) antall personer ( barn/voksne) kontakttelefonnummer og e-post adr. på den reisende.

Bestilling av Tur/Turer gjøres her : https://www.evenestaxi.no/bestill/baat/

Telefon, SMS og E-post besvares ikke i helgene ( Lørdag og Søndag )

TRANSPORTVILKÅR

Mannskapet kan ikke behandle/løfte/bære bagasjen til passasjerene.

Reisegods og bagasje for Hurtigbåt

Det er mulig å ta med inntil 20 kg bagasje (1 koffert + håndbagasje) per reisende som løser billett. Bagasje ut over dette vil bli taksert som gods. Tyngre eller større gjenstander (ski ol.) eller bagasje i den utstrekning plassen tillater det og Hurtigbåtbesetningen finner det forsvarlig.

Prisliste for bagasje utover det som anses som bagasje følger takstregulativet og beregnes per kolli (stykk): Oppdatert 02.03.2022:

0-1 kg             kr 120,- pr. kolli

1-10 kg           kr 180,- pr. kolli

10-20 kg         kr 240,- pr. kolli

20-40 kg         kr 305,- pr. kolli

Barnevogn, sykkel, hund osv.

Reisende kan ta med barnevogn og sykkel i den grad plassen ombord tillater dette. Barnevogn kan tas med gratis som reisegods av betalende kunde, mens det må løses ekstra billett for sykkel, hund el.

Skal du ha med Hund/Katt  ber vi deg ta kontakt med oss på forhånd, da dette er plassavhengig.

Når det gjelder kjæledyr, dvs det å ta med Hund / Katt vil vi her henvise til Evenes Taxi AS sine transportvilkår som blant annet sier :

Generelt om dyr

Transportmidlet har ikke plikt til å ta med levende dyr unntatt førerhund og politihund. På grunn av problemstillinger med allergi tillates det ikke pelsdyr (hund, katt etc.) på våre busser eller i salong og sittegrupper på våre hurtigbåter.

Kjæledyr På hurtigbåter .

Det er ikke tillatt å ha med kjæledyr inn i salongen/sittegrupper ombord, uansett dyrets størrelse. Dette gjelder selv om dyret er anbragt i reiseveske godkjent av ulike flyselskaper eller lignende, og selv om kjæledyret holdes på fanget. Reisende som ikke overholder forbudet risikerer å bli avvist og må forlate fartøyet.

Selskapet tillater at passasjerer tar med Hund/Katt etter forhåndsavtale , men på eget ansvar . Hund/Katt  må stå på dekk i egnet bur/kasse, det er dyrets eier som er ansvarlig for dette.

Priser gjeldene fra 4 April 2022:

Kjeldebotn – Evenes flyplass :    Voksen kr. 405.- Barn kr  205.- Honnør  kr. 292.-

Familie priser på forespørsel.

Enkeltturer:

Kjeldebotn – Evenesvika v.v :      Voksen kr. 237.- Barn kr. 120.- Honnør  kr. 180.-

Evenesvika – Flyplass v.v :           Voksen kr. 175.- Honnør  kr. 120.- Barn kr. 95.- 

Betaling ombord med: Kort, Vipps eller Kontant.

Vipps nr. 713436

Turer til Tysfjord , Bognes – Skarberget – Kjøpsvik, Efjorden , Lødingen , Myklebostad , Kjerstad , Ballangen  og andre steder på forespørsel.

Fjordcruise til Stetind , Trollfjorden  og selvkomponerte turer på forespørsel.